Bio

Sinds de voorbije jaren staat Jasper op diverse podia met een gitaarprogramma dat voornamelijk bestaat uit Zuid-Amerikaanse muziek, aangevuld met meerdere stijlen. Dit brengt hij in een samenhangend verhaal, beïnvloed door klassieke muziek, maar ook jazzmuziek, kleinkunst, Oosterse muziek, eigen muziek en meer. Dit solo project combineert hij ondertussen steeds vaker met nieuwe projecten en andere kunstvormen.

Met jazz saxofonist Stefan Gottfried vormt hij een duo waarbij jazz en klassieke achtergronden vermengd worden in een nieuwe sound, aLIGA. Met Féline Spiegel en Xavier Boot vormt hij sinds kort een nieuw collectief NOW, waarbij indie-pop met klassieke invloeden een eigen uniek karakter krijgt. Naast deze projecten is Jasper actief met andere projecten, eigen composities en improvisaties en werkte hij recent samen met het SAE institute Amsterdam voor het Mosaic Film Festival in Melkweg.

Jasper groeide op in Antwerpen (België) en volgde zijn klassieke gitaarstudies aan het Koninklijk Conservatorium van Den Haag en studeerde in 2019 af aan het Conservatorium van Amsterdam. 

DUOPHOTOS (14 of 67).jpg
 

Photo: Julek Warszawski